Un aire de família, l’espectacle amb més nominacions a la 20a edició dels Premis Butaca

Ahir es va celebrar la Festa Estrella Damm – Nominats Premis Butaca 2014, on es van anunciar els nominats dels premis que reconeixen, per votació popular, les millors produccions escèniques vistes al nostre país en la darrera temporada 30 produccions i 80 professionals han estat nominats en aquesta emblemàtica vintena edició S’obre ara el període de votacions, que es realitza exclusivament mitjançant la web www.premisbutaca.cat fins al 16 de novembre.

 La gala de lliurament dels guardons se celebrarà al Teatre Principal el dilluns 24 de novembre

Amb motiu dels seus 20 anys, els Premis Butaca organitzen una jornada de reflexió al
voltant del teatre i el seu públic Barcelona, 14 d’octubre de 2014.- Els Premis Butaca de Teatre de Catalunya han obert les seves  votacions per tal de decidir quines han estat les millors produccions escèniques que s’han vist al nostre  país la darrera temporada i als artistes nominats.

Es pot votar a través de la seva web www.premisbutaca.cat, fins el proper dimecres 16 de novembre.
Per sisè any consecutiu, aquests guardons es lliuraran a Barcelona. En aquesta ocasió, serà el Teatre Principal (Les Rambles, 27. Barcelona), on el dilluns 24 de novembre es farà la gala de lliurament, que cada any reuneix a la majoria de professionals del sector. Enguany els guardons de teatre per excel·lència de Catalunya inclouen 19 categories.


Per celebrar els seus 20 anys i amb la col·laboració de l’Arts Santa Mònica, el Goethe Institut i el British Council, els Premis Butaca convoquen el proper 8 de novembre a l’Arts Santa Mònica (Les Rambles, 7), d’11.30 a 14.00 hores, una jornada de reflexió al voltant del teatre actual i el seu públic, amb Thomas Ostermeier (director artístic de la Shaubühne de Berlín), Declan Donellan (dramaturg,  director i cofundador de la companyia Cheek by Jowl), Carme Portaceli (dramaturga i directora de  teatre), Xavier Albertí (director del Teatre Nacional de Catalunya) i Lluís Pasqual (director del Teatre
Lliure).


Les nominacions

El muntatge Un aire de família (Teatre Romea/Intent Produccions), amb set nominacions, lidera el rànquing dels espectacles més nominats. Per sota es troben, amb sisnominacions, El caballero de Olmedo (Teatre Lliure), L’orfe del clan dels Zhao (La Perla 29), Informe per a una Acadèmia(Gatcapat/Temporada Alta/Julio Manrique/Sílvia Pérez Cruz) i Doña Rosita la soltera o el lenguaje de las flores (TNC).

Marc Gall · Ana Sánchez

COMEDIA. Comunicació & mèdia sl

Redacción Primacía

 
   
Share Button